Na drugom Međunarodnom takmičenju baletskih studija
4. decembra u Šapcu u organizaciji Udruženja baletskih umetnika Srbije i Centra za igru iz Beograda, baletski studio Doma kulture Čačak ADAGIO, koji vodi nastavnica baleta Snežana Aćimović, postigao je izuzetan uspeh, osvojivši četiri prve i dve specijalne nagrade. Čacanske balerine su se predstavile u sledećim katagorijama: koreografija PATULjCI u kategoriji deca (moderan balet) osvojila je prvo mesto, koje je pripalo i varijaciji koju je izvela Anđela Zelenović . Koreografija PERON, kategorija klasican balet (juniori) takođe je proglašena najboljom i uz to dobila je SPECIJALNU NAGRADU za najusklađeniju koreografiju prema uzrastu i najuvežbaniju koreografiju na celom takmičenju.
Koreografija NOVAC U RUKAMA, kategorija moderan balet (seniori) osvojila je prvo mesto i SPECIJALNU NAGRADU za najbolju koreografiju na celom takmičenju.Žiri je radio u sastavu: predsednica Slavica Štrljić, sekretar Udruženja baletskih umetnika Srbije (balerina “Teatra T” u penziji), Gabrijela Tegljaši, predsednica Udruženja baletskih umetnika Vojvodine (balerina Srpskog narodnog pozorišta u penziji) i Biljana Knežević, balerina, solista “Teatra T”.

Učestvovalo je više od 20 plesnih studija i ansambala iz Beograda, Šapca, Smedereva, Pančeva, Obrenovca, Valjeva, Čačka…