Реприза премијера позоришне представе у продукцији Глумачке радионице Дома културе Чачак
У свету у коме је све постало телевизијски програм, где ништа не пролази без жирија, кандидата и генералних спонзора, драмски писац Александар Поповић смешта радњу комада “Снежана и седам патуљака”.
“Овом представом ћемо указати на проблеме који су присутни у савременом друштву и најоштрије осудити негативан утицај непотизма, корумпираног друштва  и масовних медија, као и начина на који они обликују и представљају стварност”, истиче редитељ представе Владимир Јоцовић.

“Порука представе је да се зло ни у ком случају не исплати и да је признавање своје грешке важан преломни тренутак у исправљању негативних карактера и доприношењу хармонизацији друштва”, наводи Јоцовић.

Сценографију и дизајн светла потписује Војкан Петровић, костиме Марина Капларевић, музику Светлана Вукомановић и Жељко Пантелић, док је за кореографије задужена Јелена Миловановић. Шеф сцене је Миодраг Николић, организатор Јелена Пушкар, мајстор светла Милош Крџић, мајстори тона Зоран Петровић и Недељко Вучићевић, док је видео материјал за лед екран израдио Слободан Вукајловић и “Бус плус” продукција.

Глумачку екипу чине:

Миња Ђелкапић, Ања Кузмановић, Лука Богосављевић, Огњен Грујић, Лука Глишовић, Радоје Ивановић, Александра Ковачевић, Ана Милутиновић, Даница Лазовић, Лука Мићовић, Сара Татовић, Ива Радовановић, Ива Тодоровић, Љубица Васовић, Сандра Ружичић, Богдан Денић, Наталија Ћурчић, Гаврило Марковић, Михаило Марковић.

Фото: Дејан Ђелић.
Место и време:
Велика сала, 17.09.2020. у 20 часова
Цена карте је 400 динара.