Skip to Content

OBAVEŠTENJA

OBAVEŠTENJE

U petak, 3. juna  2022.godine u Nikšiću su zaključeni sporazumi o kulturno poslovnoj i međunarodnoj saradnji  između Nikšića i Čačka….

OBAVEŠTENJE

Danas i sutra, 18. i 19. maja 2022. godine, biletarnica Doma kulture Čačak će raditi od 09 do 15 časova.

OBAVEŠTENJE

Koncert balkanske muzike ALICE IN WONDERBAND, koji je trebalo da bude održan 20. aprila 2022. godine u Domu kulture Čačak, otkazan je.

OBAVEŠTENJE

Poštovani,
Koncert ”Tradicija igre” Srednje baletske škole ”Lujo Davičo” iz Beograda, koji je najavljen za subotu, 9. april 2022. godine u Domu kulture Čačak je otkazan.
Kupljene ulaznice mogu biti vraćene na biletarnici Doma kulture radnim danima od 9 do 20 časova.

 

OBAVEŠTENJE

Poštovani, obaveštavamo vas da će, u skladu sa novim merama Republičkog kriznog štaba za borbu protiv korone, od ponedeljka, 14. marta 2022. godine, ponovo biti u funkciji pun kapacitet velike sale Doma kulture Čačak. Umesto dosadašnjih 351, raspoloživo je 678 mesta za publiku za sve naše programske sadržaje. Takođe vas podsećamo da je u toku prodaja dodatnih slobodnih ulaznica za najnoviju monodramu Sandre Silađev DEJT (17. mart u 20 časova).

HVALA NA RAZUMEVANJU.

 

OBAVEŠTENJE

Poštovani,

koncert ”Nikada nismo sami” Sonje Kalajić, koji je trebalo da bude održan u petak, 25. februara u Domu kulture Čačak, odložen je. O naknadnom terminu održavanja koncerta javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Hvala na razumevanju

 

VAŽNO OBAVEŠTENJE

Poštovani,

Pozorišna predstava CRVENA, koja je trebalo da bude odigrana 28. januara u Domu kulture Čačak, OTKAZANA JE zbog bolesti glumca.
Kupljene ulaznice mogu biti vraćene na blagajni Doma kulture radnim danima od 9 do 20 časova.

Hvala na razumevanju.

 

VAŽNO OBAVEŠTENJE

Pozorišna predstava SUZE SU O. K. koja je sutra uveče trebalo da bude odigrana na velikoj sceni Doma kulture OTKAZANA JE zbog bolesti dela glumačke ekipe. Kupljene ulaznice mogu biti vraćene na biletarnici Doma kulture radnim danima od 9 do 20 časova.
Hvala na razumevanju.

OBAVEŠTENJE

Poštovani posetioci,

od sada je u funkciji android aplikacija Doma kulture Čačak. Možete je besplatno preuzeti na Google Play Store prodavnici.

 

OBAVEŠTENJE

Poštovani posetioci,

Biletarnica Doma kulture Čačak radiće od 8 do 15 časova 4. 5. i 6. januara. Na Božić, 7. januara neće raditi, a od 10. januara 2022. godine radiće regularno od 9 do 20 časova.

 

OBAVEŠTENJE

Pozorišna predstava PLACEBO Narodnog pozorišta u Prištini, koja je trebalo da bude odigrana u petak, 12. novembra u Domu kulture Čačak, otkazana je zbog bolesti glumca.
Ulaznice mogu biti vraćene na blagajni Doma kulture radnim danima od 9 do 20 časova.

 

OBAVEŠTENJE O OTKAZANOJ OPERI ORFEJ I EURIDIKA

Poštovani posetioci,

Opera Orfej i Euridika u izvođenju Narodnog pozorišta u Beogradu otkazuje se do daljeg zbog nepromenjene epidemiološke situacije.
Kupljene ulaznice mogu se vratiti do 15.12.2021. godine na blagajni Doma kulture Čačak svakog radnog dana od 9 do 20 časova.

Hvala na razumevanju!

PR služba Doma kulture Čačak

 

OBAVEŠTENJE

Novi broj magazina RYLRefresh Your Life (74 – jul/avgust) između ostalog sadrži i intervju sa Radisavom Luković …