Električni gudački kvartet DINAMIKA MUSIC – projekat ‘’VIVA LA VIDA’’

Dinamika music je električni gudački kvartet koji muziku izvodi na električnim violinama, a predvođen je DJ-em koji sjedinjuje muziku kroz vreme od Vivaldija preko Majkla Džeksona do etno bisera našeg područja. Dinamiku music čine akademski muzičari školovani na akademijama u zemlji i inostranstvu.

Koncertni projekat električnog gudačkog kvarteta “Dinamika music” – simbolično nazvan “Viva la Vida” specijalno koncipiran u njegovoj 10.jubilarnoj godini, osim raznovrsnog repertoara, sa lepom porukom da se “Živi i uživa život”, ima za ideju i da se uspostavi saradnja sa muzičkim školama širom Srbije. Glavna ideja i smisao saradnje je da se dodatno motivišu vredni učenici muzičkih škola, mogućnošću da nastupe na koncertu Dinamike music kao specijalni gosti večeri, na velikim binama svojih gradova i predstave sebe kao izvođači i solisti. Gosti koncerta u Čačku biće učenici Muzičke škole “dr Vojislav Vučković”.

Dodatno, velika motivacija omladini i njihovom porodicama, da se vrate u koncertne sale i uživaju u koncertu klasične muzike, moderno remiksovane i stilizovane na dinamičan način ovog gudačkog kvarteta, čiji članovi, akademski muzičari u osnovi svih koncertnih projekata imaju za ideju povratak  muzičkoj kulturi.

Foto: privatni arhiv

Mesto i vreme:

Velika sala, petak 01. april 2022. godine u 20 časova

Ulaz je slobodan.