ЧАЧАНСКЕ БАЛЕРИНЕ ОПЕТ МЕЂУ НАЈБОЉИМА!

Vienna Fest Info Dance

Балетски студио Дома културе АДАГИО АС, који води наставница балета Снежана Аћимовић, остварио је велики успех на такмичењу у Бечу у Аустрији, на такмичењу Vienna Fest Info Dance, одржаном 8.фебруара 2020.године.
Најзапаженији наступ имале су девојчице које похађају и први разред балетске школе Лујо Давичо-одељење у Чачку у класи наставнице Снежане Аћимовић у категорији children/формација/ contemporary ballet са кореографијом Gold Tree, са освојеним првим местом у њиховој категорији.
Веома успешан и запажен наступ имала је и седмогодишња Лена Аћимовић, која је од осам сјајних девојчица заузела друго место у категорији mini/solo/Art.
Наше јуниорке су овај пут на такмичење пошле у некомплетном саставу и у конкуренцији веома озбиљних и вредних играча, освојиле треће место са кореографијом Leader/contemporary /formation.

На такмичењу је било 797 кореографија  и око 2.000 такмичара из Белгије, Чешке, Мађарске, Словачке, Црне Горе, Србије (Београда, Новог Сада, Крагујевца, Ужица, Пожаревца, Зрењанина и Чачка) и других држава.

Балерине из студија АДАГИО АС, делегација родитеља и наставница Снежана Аћимовић уживали су у чарима Беча и у пратњи стручних локалних водича обишли су Белведере, Карлов трг, Musikverein у којој се одржава чувени Бечки новогодишњи концерт, Naturhistoriches Музеј, Дворци Беча, обилазак Схонбрунна, видиковац Глориета, Белведере, Лихтенштајн-дворац у окружењу Бечких шума, Пратер, забавни парк, где су деца уживала у Музеју чоколаде.

Наставница балета се захваљује свим родитељима што су деци омогућили ово уживање, а посебно родитељима који су ишли са нама на ово културну манифестацију и помагали да све протекне у најбољем реду.