ОБАВЕШТЕЊЕ

Концерт MUSIC FOR THE MISSING BUTTERFLIES, који је био заказан за 29. септембар у 20 часова у Дому културе Чачак – отказан је због болести извођача.

Купљене улазнице могу бити враћене на благајни Дома културе радним данима од 9 до 20 часова.

Хвала на разумевању.

ОБАВЕШТЕЊЕ

У петак, 3. јуна  2022.године у Никшићу су закључени споразуми о културно пословној и међународној сарадњи  између Никшића и Чачка.

Споразуме су потписали Радинко Крулановић, директор Никшићког позоришта, Миодраг Чизмовић директор Јавне установе „Захумље“ и  Радисав Луковић, директор Дома културе Чачак.

Циљ потписаног споразума је да културне институције два града отворе своја врата за ствараоце и културне посленике и покажу да култура оплемењује, обогаћује и уједињује људе.

„За културу не треба да постоје границе, не треба да буде препрека, него треба да се дели да би је имало што више, да би је умножавали. Бавимо се свим врстама уметности. У нашој установи заступљени су књижевни програм, ликовни, културно–образовни, филмски, позоришни и музички програм, као и едукативни садржаји из области балета, глуме и ликовне уметности… Све оно што чини културни живот једног града налази се под нашим кровом, а све те програме можемо организовати и  показати нашим пријатељима у Никшићу“, казао је том приликом Радисав Луковић, директор Дома културе Чачак.

„Ово је увертира за нешто што ће се лепо дешавати не само на пољу културе него и на пољу два града. Да радимо, да се повезујемо, да једни другима омогућујемо да растемо, да будемо бољи него што јесмо“, рекао је Радинко Крулановић.

Потписници споразума су истакли да сарадња неће подразумевати само гостовања уметника из Никшића у Чачку и обрнуто, већ и реализацију заједничких програма.

Потписивању су присуствовали и градоначелник Никшића Марко Ковачевић, као и Дражен Папић, представник Културног центра Нови Сад, града који је ове године Европска престоница културе, а информацију о закључењу споразума пренели су сви црногорски медији.

  

ОБАВЕШТЕЊЕ

Данас и сутра, 18. и 19. маја 2022. године, билетарница Дома културе Чачак ће радити од 09 до 15 часова.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Концерт балканске музике ALICE IN WONDERBAND, који је требало да буде одржан 20. априла 2022. године у Дому културе Чачак, отказан је.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани,
Концерт ”Традиција игре” Средње балетске школе ”Лујо Давичо” из Београда, који је најављен за суботу, 9. април 2022. године у Дому културе Чачак је отказан.
Купљене улазнице могу бити враћене на билетарници Дома културе радним данима од 9 до 20 часова.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани, обавештавамо вас да ће, у складу са новим мерама Републичког кризног штаба за борбу против короне, од понедељка, 14. марта 2022. године, поново бити у функцији пун капацитет велике сале Дома културе Чачак. Уместо досадашњих 351, расположиво је 678 места за публику за све наше програмске садржаје. Такође вас подсећамо да је у току продаја додатних слободних улазница за најновију монодраму Сандре Силађев ДЕЈТ (17. март у 20 часова).

ХВАЛА НА РАЗУМЕВАЊУ.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани,

концерт ”Никада нисмо сами” Соње Калајић, који је требало да буде одржан у петак, 25. фебруара у Дому културе Чачак, одложен је. О накнадном термину одржавања концерта јавност ће бити благовремено обавештена.

Хвала на разумевању

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани,

Позоришна представа ЦРВЕНА, која је требало да буде одиграна 28. јануара у Дому културе Чачак, ОТКАЗАНА ЈЕ због болести глумца.
Купљене улазнице могу бити враћене на благајни Дома културе радним данима од 9 до 20 часова.

Хвала на разумевању.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Позоришна представа СУЗЕ СУ О. К. која је сутра увече требало да буде одиграна на великој сцени Дома културе ОТКАЗАНА ЈЕ због болести дела глумачке екипе. Купљене улазнице могу бити враћене на билетарници Дома културе радним данима од 9 до 20 часова.
Хвала на разумевању.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани посетиоци,

од сада је у функцији андроид апликација Дома културе Чачак. Можете је бесплатно преузети на Google Play Store продавници.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани посетиоци,

Билетарница Дома културе Чачак радиће од 8 до 15 часова 4. 5. и 6. јануара. На Божић, 7. јануара неће радити, а од 10. јануара 2022. године радиће регуларно од 9 до 20 часова.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Позоришна представа ПЛАЦЕБО Народног позоришта у Приштини, која је требало да буде одиграна у петак, 12. новембра у Дому културе Чачак, отказана је због болести глумца.
Улазнице могу бити враћене на благајни Дома културе радним данима од 9 до 20 часова.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ОТКАЗАНОЈ ОПЕРИ ОРФЕЈ И ЕУРИДИКА

Поштовани посетиоци,

Oпера Орфеј и Еуридика у извођењу Народног позоришта у Београду отказује се до даљег због непромењене епидемиолошке ситуације.
Купљене улазнице могу се вратити до 15.12.2021. године на благајни Дома културе Чачак сваког радног дана од 9 до 20 часова.

Хвала на разумевању!

ПР служба Дома културе Чачак

Нови број магазина RYLRefresh Your Life (74 – јул/август) између осталог садржи и интервју са Радисавом Луковић …