На балетском такмичењу које је одржано 16.јуна у Аранђеловцу, предвођене наставницом Снежаном Аћимовић, чланице балетског студија Дома културе ADAGIO, постигле су до сада највећи успех, освојивши чак осам првих награда и специјалну награду за најбољи студио.
Прво место у најмлађој соло категорији освојила је Лена Аћимовић за кореографију JE T AIME (савремени балет). Првонаграђене су и кореографије “Латице” (мини категорија, формација Арт) припремне групе, “Паукови”, у извођењу млађе групе студија ADAGIO (формација савремени балет), којој је додељено и специјално признање. Прво место припало је и кореографијама “Ноте” и “Шећерлема” (класичан балет) такође у извођењу млађе групе, као и “Прича једне слике” (формација Арт) у извођењу балетског студија Дома културе ADAGIO AS.
За кореографију “Creep” (савремени балет) трију Анђела Зеленовић, Наталија Реџо и Мина Вучковић припало је прво место, као и за кореографију “Кавез”, балетског студија Adagio. Друго место у категорији соло савремени балет освојила је Елена Чоловић, испред које се нашла светска првакиња из 2017.године, чланица београдског студија Dance Factory. У изузетно јакој конкуренцији Наталија Реџо је освојила треће место у категорији соло арт.
Аутор свих кореографија је наставница балета Снежана Аћимовић, која је изразила захвалност родитељима балерина као и Дому културе на помоћи и подршци.Због изузетних резултата, балетском студију Дома културе Adagio додељена је специјална награда, за “највећи напредак” – бесплатни семинар савременог плеса са Наташом Станковић , а по коментарима публике, кореографа и жирија студио се издвојио по оригиналности, уједначености и изузетном техником.
На такмичењу је било око хиљаду такмичара из Београда, Новог Сада, Вршца, Аранђеловца, Ужица и осталих градова Србије.